Maak jij binnenkort de 200 miljoenste som? Dan word je beloond met heel veel muntjes!

Binnenkort wordt de 200 miljoenste som gemaakt in de Rekentuin. Op het moment van schrijven staat onze live teller op 199.285.218 sommen. Er zijn dus al meer dan 199 miljoen sommen in de Rekentuin gemaakt! Daar zijn we trots op.

We vinden dat we de 200 miljoen sommen niet zomaar voorbij kunnen laten gaan. Vandaar dat we gaan bijhouden wie de 200 miljoenste som maakt. Deze speler wordt vervolgens overladen met virtuele muntjes die ingewisseld kunnen worden voor mooie prijsjes voor in de prijzenkast. Alle Rekentuin spelers doen automatisch mee aan deze actie!


Sinds augustus 2009 houden we bij hoeveel sommen in de Rekentuin worden gemaakt. Op onze site hebben we een live teller waarmee iedereen kan zien hoeveel sommen er op elk moment gemaakt worden in de tuin. Op de meest vreemde momenten loopt de teller door, zoals met Kerst, Oud & Nieuw 2011 en soms zelfs ’s nachts. Er zijn dus bijna altijd wel mensen sommen aan het maken in de Rekentuin.

Op 3 mei 2012 hebben we een bericht geplaatst, omdat er toen 100 miljoen sommen waren gemaakt. Door goed op de teller te letten kunnen jullie misschien voorspellen wanneer ongeveer de 200 miljoen wordt bereikt. Als je op dat moment heel veel speelt dan heb je misschien kans dat jij de winnaar bent en de 200 miljoenste som maakt!

Het team van Oefenweb.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.