Maak jij binnenkort de 100 miljoenste som? Dan word je beloond met heel veel muntjes!

Binnenkort wordt de 100 miljoenste som gemaakt in de Rekentuin. Op het moment van schrijven staat onze live teller op 91.042.420 sommen. Er zijn dus al ruim 91 miljoen sommen in de Rekentuin gemaakt! Daar zijn we trots op.

We vinden dat we de 100 miljoen sommen niet zomaar voorbij kunnen laten gaan. Vandaar dat we gaan bijhouden wie de 100 miljoenste som maakt. Deze speler wordt vervolgens overladen met virtuele muntjes die ingewisseld kunnen worden voor mooie prijsjes voor in de prijzenkast. Alle Rekentuin spelers doen automatisch mee aan deze actie!


Sinds augustus 2009 houden we bij hoeveel sommen in de Rekentuin worden gemaakt. Op onze site hebben we een live teller waarmee iedereen kan zien hoeveel sommen er op elk moment gemaakt worden in de tuin. Op de meest vreemde momenten loopt de teller door, zoals met Kerst, Oud & Nieuw 2011 en soms zelfs ’s nachts. Er zijn dus bijna continue wel mensen sommen aan het maken in de Rekentuin.

Op 13 oktober 2011 hebben we een bericht geplaatst omdat er toen 50 miljoen sommen waren gemaakt. Door goed op de teller te letten kunnen jullie misschien voorspellen wanneer ongeveer de 100 miljoen wordt bereikt. Als je op dat moment heel veel speelt dan heb je misschien kans dat jij de winnaar bent en de 100 miljoenste som maakt!

Het Rekentuinteam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.