Rekentuin beoordeeld door Juf Jannie

Onlangs heeft Juf Jannie van jufjannie.nl een videoreview geplaatst over Rekentuin. Hierin wordt getoond hoe Rekentuin werkt en ook hoe je als ouder inzicht hebt in de voortgang van jouw kind(eren).

Juf Jannie geeft een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden die er zijn in Rekentuin. Dit vanuit het oogpunt van het kind, maar ook vanuit de ouder en beheerder. Zo legt Juf Jannie uit hoe de spellen werken, hoe kinderen muntjes verdienen en deze kunnen inzetten in de prijzenkast en hoe kinderen zelf inzicht hebben in hun voortgang.

Vervolgens laat ze u zien hoe de backend van Rekentuin werkt en hoe u als ouder of docent de voortgang van uw kind(eren) kunt volgen. Als u nog niet bekend bent met alle mogelijkheden van de resultatenpagina in de backend, geeft deze review en haar uitgebreide omschrijving van Rekentuin u een mooi voorbeeld.

Onze aanvullingen op de review: een spelletje bestaat altijd uit tien opgaven, waarna het kind automatisch weer teruggaat naar de tuin. En zoals Juf Jannie aangeeft oefent elke speler automatisch op het eigen niveau. jufjannie Hierdoor maken alle spelers altijd zo’n zeven van de tien opgaven goed en kunnen ze dus evenveel munten verdienen. Met de munten kun je prijzen kopen maar ze ook weer verkopen dus een aankoop is nooit definitief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.