Wij vinden het zeer belangrijk dat de rapportages die wij bieden betrouwbaar zijn. Wegens een technische storing hebben echter een aantal kinderen gistermiddag en vandaag (9 en 10 maart 2011) onterecht hoge scores op hun bordjes in de Rekentuin te zien gekregen. Deze scores waren niet alleen te zien op de bordjes in de tuin van de kinderen, maar ook in de rapportages van beheerders (ouders en docenten) in het Tuincentrum. Daarnaast heeft dit een tijdelijk effect gehad op het niveau van de sommen die deze kinderen kregen aangeboden.

Wij hebben de incorrecte weergave en instelling van het rekenniveau van de betreffende kinderen nu hersteld. Deze correctie kan tot gevolg hebben dat de plantjes in de tuin voor deze kinderen er anders (meestal kleiner) uitzien. Dit is een eenmalig effect en zodra de kinderen de spelletjes weer gespeeld hebben zullen de plantjes weer de juiste grootte hebben.

Als u nog vragen heeft omtrent deze technische storing dan kunt u contact met ons opnemen. Onze excuses voor het ongemak.

Rekentuinteam
beheer@rekentuin.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.