Rekentuin.nl heeft in april twee prijzen gewonnen. We hebben zowel de IPON award voor primair onderwijs als een Nederlandse e-learning award gewonnen. Dit willen we samen met onze gebruikers vieren met een speciale aanbieding: Ontvang nu 1 extra maand  gratis de Rekentuin!


Ter ere van deze awards hebben we voor bestaande klanten een speciale aanbieding om ons succes te vieren maar vooral ook om u als abonnee te bedanken voor het gebruik van de Rekentuin.

Alle klanten krijgen 1 maand gratis de Rekentuin bij een bijbestelling of verlenging van hun Rekentuinabonnement.

Deze eenmalige aanbieding is geldig tot 1-7-2011.

Wanneer u als vaste gebruiker voor 1-7-2011 een bijbestelling of verlenging plaatst, wordt uw Rekentuin abonnement na 1-7-2011 door ons met 1 maand verlengd, zonder dat u hiervoor betaalt. Deze extra gratis maand gaat na afloop van uw abonnement in, waardoor al uw kinderen/ leerlingen nog 1 maand langer gebruik kunnen maken van de Rekentuin.

Bijbestelling:

Wanneer u een Rekentuin abonnement heeft voor een deel van uw kinderen/ leerlingen is dit het moment om uw abonnement uit te breiden. Zo ontvangt u namelijk 1 maand gratis de Rekentuin voor alle huidige gebruikers maar ook voor alle nieuwe kinderen/ leerlingen die u heeft aangemeld. Een beheerder kan de bijbestelling zelf aanmaken in het Tuincentrum onder beheer – bestellingen.

Verlenging:

Om een verlenging te plaatsen hoeft uw abonnement niet (bijna) verlopen te zijn. U kunt namelijk te allen tijde uw abonnement zelf verlengen in het Tuincentrum. Als u er dus zeker van bent dat u de Rekentuin in de toekomst wilt blijven gebruiken dan kunt u nu alvast uw abonnement verlengen met als voordeel dat u 1 extra maand gratis krijgt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.