Zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen in onze blog is vorige week in de Rekentuin de mijlpaal van 50 miljoen sommen behaald. We hebben hiervoor uitgezocht op welke school de meeste van deze 50 miljoen sommen zijn gemaakt.

Dit is de 5e Montessorischool Watergraafsmeer uit Amsterdam. Er zijn op deze school door alle gebruikers in totaal 1.670.624 sommen gemaakt! Een enorm aantal sommen en daarom zijn we bij deze school op bezoek  gegaan om ze hiermee te feliciteren.

 

Al vanaf het begin, sinds de oprichting van de Rekentuin, is deze school erg actief bezig met de Rekentuin. De kinderen wilden de Rekentuin ook graag op de Nintendo spelen. Helaas zal dit niet lukken, maar een andere goede oplossing hiervoor is misschien het spelen op een tablet, zoals de iPad. De Rekentuin is geschikt gemaakt voor het spelen op mobiele apparaten dus als de kinderen inloggen via www.rekentuin.nl kunnen ze de Rekentuin ook spelen op een tablet. Handig voor onderweg!

2 thoughts on “School met de meeste sommen”

 1. rekenmaster schreef:

  WTF en onze school dan?! is er ook voor de meeste munten per school iets? dat heeft onze school zeker. Die school hierboven in amsterdam zal wel net als de 15de montessori maas en waal (heb ik helaas op gezeten) niet veel soeps zijn…

  1. Meggy schreef:

   Beste rekenmaster,

   De school met de meeste muntjes hebben we nog niet gedaan.
   We zullen je tip meenemen voor een volgende keer.

   Vriendelijke groet,

   Het Rekentuinteam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.