De eerste Boomhut is klaar!

Sinds begin december heeft ook Rekentuin een groepsprijs: de Boomhut. Bij de lancering hiervan werden alle groepen spelers uitgedaagd om de Boomhut zo snel mogelijk bij elkaar te spelen. De groep die hier het eerst in zou slagen zou een vermelding op de website krijgen en een leuke verrassing.

Een normale groei van de Boomhut is gebaseerd op een gemiddeld aantal gemaakte opgaven van ongeveer 60 per speler per schoolweek. In dat tempo doet een groep er enkele maanden over om de Boomhut bij elkaar te spelen.

Dit ging groep 7 van de Rehoboth school in Hoogkerk blijkbaar te langzaam. De jongens en meiden zijn, onder leiding van meester Wiert Buursema, ontzettend hard aan de slag gegaan en sommige leerlingen maakten zelfs wel 100 opgaven per dag! Ongeveer een week na de lancering van de Boomhut ontvingen we dan ook al een tweet van de leerkracht: @Rekentuin Zo, de Boomhut is klaar!

De kinderen van groep 7 van de Rehoboth school zijn terecht supertrots op wat ze met de groep hebben gepresteerd. Wat ons betreft zijn ze verdiend eerste van de 1250 scholen die met Rekentuin werken. Van harte gefeliciteerd!

groep 7 Rehoboth school

De Boomhut is ook voor families beschikbaar. Op eerste kerstdag kregen we bericht van een familie uit Breda dat hun Boomhut af was. Een meisje van acht jaar heeft hem bij elkaar gespaard. Ook zij kan van ons een leuke verrassing verwachten. Het Oefenwebteam is enorm trots op al deze harde werkers!

2 thoughts on “Rehoboth school als eerste een complete Boomhut”

 1. Margo van Lieshout schreef:

  Mijn dochter heeft de Boomhut helemaal klaar. Het was voor haar heel stimulerend om steeds te kijken wat erbij was gekomen. Komt er een nieuwe Boomhut? Of blijft deze totdat ze bijvoorbeeld naar een nieuw jaar gaat?

  1. Chris schreef:

   Beste mevrouw Van Lieshout,

   Wat fijn om te horen dat uw dochter het leuk vond om aan de Boomhut te werken.
   We werken eraan om de Boomhut een resetknop te geven, zodat spelers opnieuw kunnen beginnen met sparen.

   Met vriendelijke groet,
   Het Oefenwebteam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.