Aan het eind van de eerste dag van het e-learning congres werden na een spannende finale de winnaars bekend gemaakt. Met een zeer overtuigende voorsprong van zo’n¬†1.300 stemmen heeft de Rekentuin de e-learning award 2011 publieksprijs¬†gewonnen in de categorie “Best Practice”.

We hebben maar liefst bijna 2.000 stemmen ontvangen in 1,5 week. We hebben deze prijs dan ook volledig te danken aan onze gebruikers en volgers. We willen jullie bij deze enorm bedanken voor al de stemmen. We kunnen op jullie REKENEN, dat is wel duidelijk!

Het is voor ons een enorme eer om onze eerste publieksprijs in ontvangst te nemen. De vakjuryprijs hebben we helaas niet gewonnen maar het juryrapport was zeer positief over de Rekentuin:

“De oefenomgeving stimuleert door de spelachtige componenten en cijfers laten zien dat de omgeving veel wordt gebruikt op school maar ook thuis.”

Op de website e-learning.nl is het volledige rapport te lezen en tevens de rapporten van de anderen genomineerden in onze categorie. De winnaar van de e-learning award 2011 Best Practice is Jutten Simulation met Just Kassatrainer. Wij feliciteren hen met deze fantastische prijs.

One thought on “Rekentuin wint E-learning Publieksprijs!”

  1. e-learning schreef:

    Goede combinatie van rekenen en e-learning. Leuk dat jullie de prijs hebben gewonnen. E-learning kan vaker in de publiciteit komen. Dit is een goed ontwikkeling voor jullie en e-learning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.