Geen tijd om de Rekentuin klaar te zetten voor het nieuwe schooljaar? Vanaf deze week is het mogelijk om dit uit te besteden aan het Rekentuinteam. Voor een kleine vergoeding kunnen wij alle kinderen en docenten van uw school aan de juiste klassen toewijzen. Dit scheelt u kostbare tijd en uw school kan zonder problemen weer van de Rekentuin gebruik maken.

We merken dat veel scholen het enorm druk hebben aan het begin van het nieuwe schooljaar. Hierdoor kan het klaarzetten van een web based programma zoals de Rekentuin er wel eens bij inschieten. Met als gevolg dat de kinderen en docenten nog niet met de Rekentuin kunnen werken terwijl het abonnement gewoon doorloopt.

Wij kunnen dit administratieve proces uit handen nemen. Voor een eenmalige vergoeding van € 80,- zetten wij de Rekentuin klaar voor het schooljaar 2010-2011. U hoeft ons enkel de lijsten met de nieuwe klassenindeling te mailen en wij regelen de rest. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u ons mailen op: beheer@rekentuin.nl met het onderwerp: “scholen administratie”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.