Vanaf vandaag is op de website ictnieuws.nl een recensie over de Rekentuin te lezen. De recensie is geschreven door leerkracht Timon Bos. Zoals we hebben aangegeven in onze reactie zijn we trots op de positieve conclusie en de genoemde pluspunten. Timon heeft een heldere en uitgebreide uitleg gegeven van de Rekentuin. Klik hier om de recensie te lezen.

snelheidsmix

Rekentuin is  het afgelopen jaar in meerdere bladen beschreven en gerecenseerd. Onderstaand een kort overzicht van de meest recente artikelen:
 • Vives evaluatie (april 2011):
  In het april nummer van Vives, het vakblad ten behoeve van (ict) vernieuwingen binnen het onderwijs, wordt de Rekentuin geëvalueerd. Vives nr. 114 auteur: Leen Shames.
 • InDruk (Artikel) winter 2010
  In de winter editie 2010 van inDruk po (nr. 4), het kwartaalblad van Kennisnet voor leerkrachten in het basisonderwijs, staat een uitgebreid artikel over de Rekentuin als ict-toepassing in het onderwijs.
 • Examens (artikel) december 2010
  In het december nummer van Examens (nr. 4), het tijdschrift voor de toetspraktijk, staat een uitgebreid artikel over de Rekentuin. Examens.nl is bedoeld als een forum voor wetenschappelijk en stand-van-zaken onderzoek op het gebied van examens in brede zin. Dit forum is opgesteld door de De Nederlandse Vereniging voor Examens (NVE). De NVE heeft tot doel de bevordering van de kwaliteit van het examineren in Nederland
 • COS evaluatie november 2010
  In het november nummer van COS (Computers op School), een onafhankelijk vaktijdschrift voor eigentijds onderwijs en ict, wordt de Rekentuin geëvalueerd
Een volledig overzicht vindt u op onze Oefenweb.nl website onder nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.