Rekentuin wordt door 600 scholen in Nederland en België gebruikt. Dit betekent dat er inmiddels behoorlijk wat leerkrachten werken met de Rekentuin. Naast deze gebruikers hebben we een grote groep geïnteresseerden en volgers via social media. Om al deze gebruikers en geïnteresseerden een platform te bieden hebben we een LinkedIn groep opgericht genaamd: Rekentuin Platform.

Dit Rekentuin platform is bedoeld om gebruikers en geïnteresseerden met elkaar in contact te brengen en houden. Op deze plek kunnen ervaringen gedeeld worden over de inzet van de Rekentuin in het onderwijs.

Wilt u laten weten hoe u de Rekentuin inzet in uw onderwijs? Of vraagt u zich af met welk doel de Rekentuin door anderen wordt gebruikt? Binnen het Platform kunt u een discussie opstarten om informatie met elkaar te delen.

De eerste discussie hebben wij opgestart en gaat over Rekentuin en opbrengstgericht werken. Wij zijn namelijk benieuwd op welke wijze de Rekentuin wordt gebruikt om de meest optimale leerresultaten bij leerlingen te behalen? Wilt u hierop reageren of bent u benieuwd naar de reacties? Meld u dan nu aan als lid van het Rekentuin Platform!

Ga naar LinkedIn en zoek: Rekentuin Platform.

Dit platform is overigens niet bedoeld om helpdesk-vragen te stellen. Klik daarvoor in het Tuincentrum op ‘berichten’ of mail uw vraag naar beheer@oefenweb.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.