Deze week staan we met de Rekentuin op de Ipon 2011,  het ICT platform voor onderwijs in Nederland.

Vorige week is bekend gemaakt dat we genomineerd zijn voor de Ipon awards 2011 in de categorie Software voor het Primair Onderwijs.

De Ipon awards zijn bedoeld voor ict-bedrijven die zich richten op het onderwijs en zich onderscheiden in innovatie, kwaliteit en originaliteit. Deze nominatie is voor ons dan ook een bijzondere erkenning en we zijn er erg blij mee. Een korte omschrijving van de Rekentuin door de jury:

“De Rekentuin is bijzonder adaptief, afwisselend, en aantrekkelijk voor alle leerlingen”

Woensdag 13 april worden de IPON Awards uitgereikt en wordt bekend welk product volgens de jury het meest innovatief is voor het primair onderwijs.

De overigen genomineerden zijn MaxClass en Zoo Animals. Beiden zijn geen onbekenden van ons. Over MaxClass hebben we zelfs al eens een bericht geplaatst op deze blog. MaxClass is een gratis communicatieplatform voor leerlingen, ouders en scholen. Het product is zeer omvangrijk,  ziet er bijzonder goed uit en het is heel gebruiksvriendelijk. Zoo Animals is een project waarmee kinderen mobiel Engels kunnen leren. Leerlingen lopen dierentuin Blijdorp rond met een mobiel apparaat en doen opdrachten in het Engels.

Op de Ipon website vindt u een overzicht van alle genomineerden.

Klik hier om u te registreren als bezoeker van de IPON2011 en u ontvangt direct een gratis toegangsbewijs via de mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.