MaxClass is een privé sociaal netwerk voor leerlingen, ouders en leerkrachten. Afgelopen vrijdag werd de lancering van dit communicatie platform voor het onderwijs gevierd in het NEMO, het science museum in Amsterdam, en wij waren erbij!

Deze maand start MaxClass met de eerste beta tests. Dit werd gevierd in het Nemo waar Michiel Klønhammer, de oprichter van MaxClass, het programma demonstreerde. Het online programma ziet er erg mooi uit en is gebruiksvriendelijk.

foto's gemaakt door Peet Sneekes

Vervolgens werd MaxClass toegesproken door Michiel Buchel, de directeur van NEMO. Nadat alle gasten een lint hadden doorgeknipt was MaxClass officieel gelanceerd. Dit werd gevierd met heerlijke hapjes en drankjes. Het programma werd afgesloten met een prachtig optreden van de 12 jarige Lisa Roth & Gilles Meester. Wat een talenten!

foto's gemaakt door Peet Sneekes

Al met al hebben we een gezellige middag en avond gehad en willen we Michiel Klønhammer en al zijn medewerkers hiervoor hartelijk danken. Uiteraard wensen we het hele team van MaxClass de komende tijd veel succes met de beta tests!

 Social Media voor het onderwijs
 

 

MaxClass is een gratis communicatieplatform voor leerlingen, ouders en school. Het maakt het eenvoudig voor scholen om contact te houden met de hele klas, het helpt ouders om elkaar beter te leren kennen en biedt hen de mogelijkheid om makkelijker te communiceren met de school en om betrokken te blijven. 

Leerlingen kunnen klasgenoten berichtjes sturen en foto’s en informatie downloaden dat ze nodig hebben voor hun huiswerk. Met hun eigen gepimpte profiel kunnen ze alle klasgenoten en docenten laten zien wie ze zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.