Wanneer u een Rekentuin abonnement hebt en na de lancering Taalzee bijbestelt, geldt dit als een uitbreiding van uw huidige bestelling. Voor het uitbreiden van een lopend abonnement, gelden volgens de nieuwe staffel de volgende voorwaarden:

 • Het vaste basisbedrag dat u betaalt voor een uitbreiding van uw bestelling is €10,-.
 • Het nieuwe Taalzee abonnement van de klant loopt altijd gelijk af met het lopende Rekentuin abonnement. De einddatum van uw lopende bestelling wordt dus automatisch ook de einddatum van een nieuwe (Taalzee) bijbestelling, oftewel uitbreiding.
 • Indien u na lancering van de Taalzee, een Taalzee bestelling plaatst als uitbreiding van uw huidige Rekentuin abonnement, kunt u de Taalzee licentieprijs per speler als volgt bepalen:

“Wat is volgens de nieuwe staffel de prijs per Taalzee spelerslicentie? Toon me rekenvoorbeelden.”

Welke staffel rij: “Wat zijn het totaal aantal spelerslicenties?”
Het totaal aantal spelerslicenties van de klant bepaalt de Taalzee licentieprijs (dus ook de spelerslicenties van uw lopende Rekentuin abonnement worden meegerekend).

Welke staffel kolom: “Na hoeveel maanden loopt mijn abonnement af?”
De staffelprijs per Taalzee spelerslicentie wordt vervolgens bepaald door het aantal maanden dat de uitbreiding van uw abonnement gaat lopen. Zijn dit 1 t/m 6 maanden dan valt u in de staffelkolom van een half jaar. Zijn dit 7 t/m 17 maanden dan valt u in de staffelkolom van een jaar. Zijn dit 18 t/m 24 maanden dan valt u in de staffelkolom van twee jaar.

Prijs per licentie: “Wat is mijn staffelprijs gecorrigeerd voor mijn abonnementsduur?”
De staffelprijs per Taalzee spelerslicentie wordt vervolgens gecorrigeerd voor het aantal maanden dat de uitbreiding van uw abonnement gaat lopen. U betaalt dus enkel voor het aantal maanden dat de uitbreiding van uw abonnement duurt (dus tot de einddatum van uw abonnement). Bij een uitbreiding van 5 maanden is er de volgende rekenregel: ((staffelprijs gebaseerd op 6 mnd/6) x 5). Bij een uitbreiding van 17 maanden is er de volgende rekenregel: ((staffelprijs gebaseerd op 12 mnd/12) x 17) etc..

Hier vindt u een aantal rekenvoorbeelden die gelden voor zowel voor als na de lancering van Taalzee.

Rekentuin en/of Taalzee
aantal spelerslicenties 6 maanden 12 maanden 24 maanden
1-49 € 1,60 € 3,10 € 5,80
50-99 € 1,50 € 2,80 € 5,20
100-299 € 1,30 € 2,40 € 4,50
300-999 € 1,10 € 2,10 € 3,90
1000-2999 € 1,10 € 1,90 € 3,60

2 thoughts on “Rekentuin abonnement uitbreiden met Taalzee”

 1. Mart Berkhoff schreef:

  Poeh hee, de getallen duizelen door m’n hoofd! Maar als ik het goed begrijp is de Taalzee straks een koopje 😉

  1. marlijn schreef:

   Beste Mart,

   Het zijn inderdaad heel wat rekenvoorbeelden. Maar kortgezegd is het onze bedoeling om Taalzee, net als Rekentuin, aan te bieden tegen een voordelige prijs. De licentieprijzen variëren van €1,80 tot €3,20 per jaar en het vaste basisbedrag is altijd €25,- of €10,-.

   Vriendelijke groet,

   Marlijn Bouwman
   Oefenweb.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.