Online en adaptief Engels oefenen met Words&Birds

Engels oefenen met Words&Birds

Hoera, ons neefje Words&Birds is geboren! Oefenweb en EarlyBird hebben dit online Engelse oefenprogramma samen ontwikkeld voor spelers van 8 t/m 18 jaar. Met Words&Birds kunnen spelers online en adaptief Engels oefenen.

Words&Birds is uiteraard ook voorzien van ons innovatieve adaptieve systeem. Hiermee krijgen spelers altijd opgaven aangeboden op hun eigen niveau. Dit maakt Words&Birds niet alleen efficïent maar ook motiverend en uitdagend voor zowel laag- als hoogvliegers.

Met Words&Birds oefenen spelers Engels spelenderwijs en op hun eigen niveau. Ze laten de vogels in hun wereld vliegen door Engelse taalspelletjes te spelen, zoals spelling, woordenschat en andere uitdagende spellen. Hoe beter ze worden, hoe meer vogels er in de lucht vliegen. Tegelijkertijd is hun ontwikkeling tot in detail te volgen en worden prestaties automatisch vergeleken met leeftijdsgenoten.

Words&Birds is als oefenprogramma te gebruiken naast elke lesmethode en bevat ruim 20.000 gevarieerde opgaven ontwikkeld door taalexperts van EarlyBird. De opgaven zijn gebaseerd op niveau A1, A2 en B1 van het Europees Referentiekader voor talen.

Words&Birds is gekoppeld aan Rekentuin en Taalzee. Hierdoor kunt u het programma eenvoudig bijbestellen vanuit de beheerdersomgeving en blijven de inloggegevens van u en uw spelers gelijk.
w&b - promotion graphic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.