Zoals jullie kunnen zien is de Rekentuin site vernieuwd! De vorige site was al drie jaar actief en het was tijd voor een volledige ‘restyling’. Op deze manier moet het nog makkelijker worden om alle informatie over de Rekentuin te vinden. Daarnaast heeft deze blog een prominentere plek gekregen. Zo proberen we onze gebruikers en nieuwe bezoekers nog beter op de hoogte te brengen van het laatste nieuws.


Naast de nieuwe vormgeving zijn er ook veel elementen voorlopig nog onveranderd gebleven, zoals de demo, inlog- en inschrijfpagina. Onder het kopje ‘Rekentuin’ is de belangrijkste informatie over het programma te vinden. De meest gestelde vragen en antwoorden zijn terug te vinden onder het kopje FAQ’s (frequently asked questions).

We hopen dat jullie de nieuwe site kunnen waarderen. We gaan vandaag hard aan de slag om eventuele bugs en foutjes weg te werken zodat de site bij iedereen in alle browsers optimaal werkt. Als er nog vragen of opmerkingen zijn dan kunnen jullie ons dit laten weten door een mail te sturen naar: beheer@oefenweb.nl

Het Oefenwebteam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.