In de Rekentuin zijn al meer dan honderd miljoen opgaven gemaakt. Hoe schrijf je eigenlijk honderd miljoen als getal? Er maken zo’n zeshonderdvijftig scholen gebruik van de Rekentuin, hoe ziet dit getal eruit?

In een nieuw spel van de Rekentuin leer je getallen opschrijven. Het spel heet ‘Getallen’. In dit spel hoor je een getal waarna je het correct moet opschrijven. Dit is het eerste Rekentuin spel met geluid, dus zorg dat het geluid van je computer aanstaat als je Getallen wilt spelen.

Gebruikers vinden dit spel in de bonustuin. Spelers dienen eerst alle gieters weg te spelen in de basistuin om toegang te krijgen tot de bonustuin.

Ben je nog geen gebruiker? Dan kun je dit nieuwe spel uitproberen in onze gratis demo.

3 thoughts on “Nieuw rekenspel: Getallen!”

 1. alhabah hendriks schreef:

  was een leuk spel die getallen mijn dochter vind het geweldicht!!!!!

 2. alhabah hendriks schreef:

  kan ie ook op de i pad?????

  1. marlijn schreef:

   Beste Alhabah,

   Onze website is geschikt gemaakt voor het gebruik op de iPad. Dit is geen app, maar werkt gewoon door in te loggen op de Rekentuin in uw browser.

   Wij hebben deze aanpassingen gedaan, omdat verschillende klanten ons hierom gevraagd hebben. Er zijn wel een aantal elementen nog niet beschikbaar in de iPad versie (bewegende beelden in de tuin), omdat de iPad geen flash ondersteunt. De iPad versie kun je eenvoudig uitproberen door een demoaccount aan te maken op onze website of door met je inloggegevens op een iPad in te loggen.

   Vriendelijke groet,

   Marlijn Bouwman
   Oefenweb.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.