Samen sparen voor het Mollenhuis

Vorig schooljaar konden spelers in Rekentuin voor het eerst kennismaken met de groepsprijs. Om de spelers ook dit schooljaar weer te motiveren, vernieuwen we de groepsprijs. We nemen afscheid van de Boomhut en vervangen deze voor een echt Mollenhuis.

Samen sparen voor de groepsprijs

Samen met hun hele klas of gezin sparen spelers voor de groepsprijs. Hoe meer muntjes de groep spaart, hoe meer er zichtbaar wordt van het Mollenhuis. Het gemiddelde aantal muntjes van de spelers bepaalt hoeveel er zichtbaar is van de groepsprijs. Door veel te oefenen levert dus iedere speler een bijdrage aan het Mollenhuis. Ook de munten die zijn ingewisseld voor prijzen tellen mee, waardoor spelers dus zowel voor hun eigen prijzenkast als voor de groepsprijs kunnen sparen.

Spelers vinden het Mollenhuis via hun eigen prijzenkast. De groepsprijs ziet er voor iedere speler in de groep hetzelfde uit.

mollenhuis in rekentuin

Oude prijs verdwijnt

Met het verschijnen van de nieuwe groepsprijs worden ook de groepsmuntjes automatisch gereset. De Boomhut verdwijnt daarmee en vanaf dat moment kunnen de groepen weer opnieuw beginnen met sparen voor de nieuwe groepsprijs.

Avonturen in het Mollenhuis

Benieuwd wat er allemaal gebeurt in het huis? Ga snel aan de slag en spaar het hele huis bij elkaar. Hebben jullie de nieuwe groepsprijs compleet? Mail ons dan een foto en de naam van de groep. We vermelden jullie dan op onze website én de eerste groep ontvangt een leuke verrassing.


Het Mollenhuis is vanaf maandag 19 september zichtbaar in de prijzenomgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.