Dit is OBS West..

Hierbij willen we jullie voorstellen aan één van de scholen die gebruik maakt van onze producten: OBS West uit Capelle aan den IJssel. OBS West krijgt onze bijzondere aandacht omdat één van haar leerlingen, Nino Ulrich, onlangs de 500 miljoenste opgave heeft gemaakt.
logo obs west zwart wit zonder achtergrond
Nino is een leerling uit groep 4 en werkt sinds de herfstvakantie met Taalzee. Wij hebben zijn leerkracht Jos Mulder gevraagd waarom hij met Taalzee werkt en op welke manier het programma wordt ingezet.

1. Hoe wordt Taalzee bij u op school ingezet?
Taalzee wordt op school aangeboden maar de kinderen mogen ook thuis inloggen. In mijn groep (groep 4) kunnen kinderen in Taalzee oefenen als ze klaar zijn met hun werk en tijdens de computertijd. Ze zijn hier erg enthousiast over.

2. Wat is de reden dat jullie gebruik maken van Rekentuin en Taalzee?
Onze leerlingen kunnen hiermee op hun eigen niveau oefenen. We merken dat leerlingen het uitdagend en leuk vinden en het winnen van munten werkt ook motiverend.

3. Wat vindt u van de oefenprogramma’s?
Prima, onze leerlingen zijn enthousiast. Adaptief en op eigen niveau oefenen is erg motiverend. Ik controleer regelmatig wat de kinderen gedaan hebben.

Dankzij scholen als OBS West zijn er inmiddels een half miljard opgaven gemaakt binnen Rekentuin en Taalzee. Dit is een echte mijlpaal voor het Oefenwebteam. Vandaar dat OBS West uit Capelle aan den IJssel een cadeau heeft ontvangen om het te vieren. Zij hebben voor hun ruim 400 leerlingen uit groep 5 tot en met groep 8 een gratis Words&Birds abonnement gekregen. Ook Nino ontvangt van ons binnenkort een cadeautje voor het maken van de 500 miljoenste opgave. We wensen alle medewerkers en leerlingen van OBS West veel plezier met onze producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.