Lees hier hoe je 1 maand gratis Rekentuin ontvangtIn de maand juni hebben we voor bestaande klanten een speciale aanbieding:

U krijgt nu 1 maand gratis de Rekentuin bij elke bijbestelling of verlenging die u plaatst voor 1 juli 2011.

Er zijn dus nog een aantal dagen waarop u van deze aanbieding gebruik kunt maken. Was u toch al van plan volgend schooljaar door te gaan met de Rekentuin? Verleng dan nu alvast uw abonnement zodat u kunt profiteren van deze eenmalige actie.

Wanneer u als vaste gebruiker voor 1-7-2011 een bijbestelling of verlenging plaatst, wordt uw Rekentuin abonnement na 1-7-2011 door ons met 1 maand verlengd, zonder dat u hiervoor betaalt. Deze extra gratis maand gaat na afloop van uw abonnement in, waardoor al uw kinderen/ leerlingen nog 1 maand langer gebruik kunnen maken van de Rekentuin.

Bijbestelling:

Wanneer u een Rekentuin abonnement heeft voor een deel van uw kinderen/ leerlingen is dit het moment om uw abonnement uit te breiden. Zo ontvangt u namelijk 1 maand gratis de Rekentuin voor alle huidige gebruikers maar ook voor alle nieuwe kinderen/ leerlingen die u heeft aangemeld. Een beheerder kan de bijbestelling zelf aanmaken in het Tuincentrum onder beheer – bestellingen.

Verlenging:

Om een verlenging te plaatsen hoeft uw abonnement niet (bijna) verlopen te zijn. U kunt namelijk te allen tijde uw abonnement zelf verlengen in het Tuincentrum. Als u er dus zeker van bent dat u de Rekentuin in de toekomst wilt blijven gebruiken dan kunt u nu alvast uw abonnement verlengen met als voordeel dat u 1 extra maand gratis krijgt.

 

One thought on “Laatste dagen van de Rekentuin actie!”

  1. chelsea schreef:

    ik vindt rekenweb echt leuk mijn zus priscilla zij vind rekentuin leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.