Eén van de docenten die werkt met de Rekentuin heeft ons laten zien dat ze een inlogformulier voor haar leerlingen had gemaakt en dit had opgehangen boven de computer in haar klas. Dit vonden wij zo’n goed idee dat we hebben besloten om ook een inlogformulier te maken voor ons Rekentuin starterspakket voor docenten.

Dit starterspakket voor docenten is ontwikkeld voor in de klas en voor (nieuwe) docenten die dit schooljaar voor het eerst met de Rekentuin gaan werken. Een beheerder kan dit bijvoorbeeld eenvoudig uitprinten voor al zijn of haar docenten.

Het starterspakket bestaat uit 2 A4’tjes die makkelijk geprint kunnen worden. Het ene blad is gericht op leerlingen en legt uit hoe in de Rekentuin kan worden ingelogd. Het tweede blad is speciaal voor docenten. Hierin staat kort omschreven wat de Rekentuin is, waarom en wanneer de Rekentuin gebruikt kan worden en hoe kan worden ingelogd in het tuincentrum. Het Starterspakket voor docenten is te vinden in het Tuincentrum onder de menu-optie “Help” of klik hier voor het docentenblad en klik hier voor het leerlingenblad.

One thought on “Het Rekentuin Starterspakket voor docenten”

  1. juk schreef:

    leuke Website hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.