Onze Rekentuinspelers zijn trots op de hoeveelheid muntjes die zij sparen en de planten die groeien in hun tuintjes. Maar spelers krijgen eigenlijk nooit goed te zien in welk spel ze het beste zijn, behalve als hun leraar of ouder dit vertelt. Het Oefenwebteam heeft daarom voor het nieuwe schooljaar de groeikaart ontwikkeld. Hiermee vervullen we de wens van veel leraren om leerdoelen af te kunnen spreken met de spelers. In Rekentuin is de groeikaart te vinden in de spelomgeving van de spelers.

groeikaart Spelers kunnen in één oogopslag zien in welke spellen zij binnen hun eigen tuin het beste zijn. De groeikaart geeft ook aan van welk spel zij de meeste opgaven beheersen: het spel met de hoogste score. Met nog een druk op de knop komen spelers bij de droomsommen en nachtmerries en kunnen zij bekijken welke opgaven ze erg goed hebben gemaakt en welke zij nog lastig vinden. Klik hier om meer te lezen over de groeikaart. uitleg groeikaart

2 thoughts on “Groeikaart Rekentuin”

 1. Sjoeke van der Meulen schreef:

  LS, is het nu al mogelijk een groeikaart aan te maken voor een kind ( gaat over een RT praktijk) of kan dat pas na de vakantie. de website is niet duidelijk daarover, wel info maar niet HOE.
  Sj van der Meulen

  1. fenna schreef:

   Beste Sjoeke van der Meulen,

   Bedankt voor uw vraag.
   Zodra een kind toegang heeft tot Rekentuin/Taalzee wordt er automatisch een Groeikaart aangemaakt. U hoeft hier zelf niks voor te doen. De Groeikaart verschijnt namelijk in de tuin van de speler en is op die manier ook vindbaar. De Groeikaart kan dus niet eerder aangemaakt worden.

   Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

   Met vriendelijke groet,

   Fenna Castricum
   Oefenweb.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.