Wereldwijd wordt er op 5 oktober de Dag van de Leraar gevierd. Het doel is vooral om de leraar ‘in het zonnetje’ te zetten en het belang van goede leraren te benadrukken.

Vandaag wil de Rekentuin daarom ook graag de docenten die de Rekentuin intensief gebruiken in het zonnetje zetten. Hiervoor hebben wij uitgezocht op welke school er in 2011 het meest werd ingelogd door de docenten.

Dit is de Anne Frank school uit Den Haag. De docenten van deze school hebben dit jaar het meest intensief gewerkt met de Rekentuin. De Anne Frank school is sinds 22 juni van dit jaar begonnen met de Rekentuin, dus een knappe prestatie om nu al de meeste docenten inlogs te hebben. Alle leraren van deze school hebben al eens ingelogd op de Rekentuin. Wij vinden het super dat de docenten van de Anne Frank school zo intensief met de Rekentuin werken.

De Rekentuin docent van het jaar ‘2011’ is Amber Root, zij is docent op de Meander in Heiloo. Zij heeft inmiddels al 300 keer ingelogd op de Rekentuin! Vandaag op de Dag van de Leraar roepen wij haar dan ook graag uit tot De Rekentuin docent van 2011″. Van harte gefeliciteerd!

We willen graag alle docenten die met de Rekentuin werken bedanken. Dankzij jullie inspanningen worden kinderen verder op weg geholpen met rekenen. Ga zo door en we wensen jullie heel veel plezier en succes dit jaar met de Rekentuin!

Namens het Rekentuinteam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.