Afgelopen vrijdag 19 maart is de gebruikersgroep van de Rekentuin voor het eerst bijeengekomen. Tijdens deze middag werden ervaringen uitgewisseld en werd samen met het Rekentuinteam nagedacht over het gebruik, mogelijke verbeteringen en de toekomst van de Rekentuin. Er waren 4 van de ruim 100 scholen vertegenwoordigd. Het Rekentuinteam vond het een zeer nuttige en geslaagde middag, deelnemers nogmaals bedankt!

Er is onder andere gesproken over hoe de Rekentuin wordt gebruikt en wat de sterke punten zijn. Ook dachten we na over het leerkrachtgedeelte en hoe we leerkrachten het beste kunnen motiveren om regelmatig de resultaten van hun leerlingen te bekijken. Daarnaast hebben de deelnemers inzicht gekregen in de verdere ontwikkeling van de Rekentuin en kunnen aangeven waar de nadruk zou moeten liggen.

In het najaar zal de volgende bijeenkomst van de gebruikersgroep plaatsvinden. Bent u een beheerder, docent of ouder die gebruik maakt van de Rekentuin en wilt u er volgende keer ook bij zijn? Meldt u aan voor deze gebruikersgroep door een mail te sturen naar: beheer@rekentuin.nl

2 thoughts on “Bijeenkomst gebruikersgroep Rekentuin”

  1. wilmerv1 schreef:

    Het is leuk en leuk je kan er alles op doen en ik heb al veel prijzen en sommen.

  2. jhon schreef:

    Echt geweldig, mijn kinderen vinden het super.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.