De Rekentuin is aanwezig op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) 2011. Dit is een beurs voor mensen die werkzaam zijn in het onderwijs. Om de Rekentuin binnen het onderwijs onder de aandacht te brengen, heeft het Rekentuinteam een stand in de “Leermiddelen en Materialen” hal 10. Ons standnummer is G023 en bevindt zich vlakbij de westelijke entree van de beurs. Klik hier voor de plattegrond van hal 10.

Bent u geïnteresseerd in de Rekentuin, op zoek naar meer informatie over de Rekentuin of wilt u met het Rekentuinteam in contact komen? U bent van harte welkom bij onze stand. We laten hier ook zien wat de vorderingen zijn met betrekking tot de Taaltuin en wat de overige toekomstplannen zijn van Oefenweb.nl.

U kunt ons middels onderstaande link laten weten dat u ons wilt bezoeken tijdens de beurs en aanmelden voor een gratis vrijkaart. Klik hier om u te registreren voor de NOT beurs 2011 en u ontvangt een gratis toegangskaart.

Gratis vrijkaarten voor de NOT

De Rekentuin heeft nog een aantal vrijkaarten te vergeven voor de NOT 2011. Mocht u geïnteresseerd zijn in één of meerdere kaarten, neem dan contact met ons op via: beheer@rekentuin.nl.  NOT 2011 vindt plaats van 25 tot en met 29 januari in Jaarbeurs Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.