Inloggen in de Vernieuwde Rekentuin


Enkele gebruikers hebben ons na de update laten weten dat het onduidelijk is hoe ze moeten inloggen.

In de nieuwe tuinomgeving kunnen alle gebruikers (kinderen, docenten en ouders) inloggen in het gele inlogveld. Typ je gebruikersnaam en wachtwoord in de lege velden, helemaal rechts van de pagina. Klik vervolgens op inloggen. U bent nu ingelogd.

Kinderen die via school een account hebben kunnen ook via hun school inloggen. Klik eerst op het plaatje van jouw school. Vervolgens klik je de jouw groep. Type het schoolwachtwoord en klik op verder. Type de eerste letter van jouw naam en klik op jouw naam die nu in de lijst verschijnt. Klik op verder. Type jouw eigen wachtwoord en klik op verder. Nu ben je in jouw Rekentuin, veel plezier!

This entry was posted in Algemeen by admin. | Deel dit op    

6 thoughts on “Inloggen in de Vernieuwde Rekentuin

 1. Beste Meneer, mevrouw,
  Ik heb betaald voor 4 accounts (een aantal weken terug) maar heb niets meer gehoord.
  Moet ik niet een wachtwoord ontvangen?
  Hoor graag van u.
  Met vriendelijke groet,
  Yolande Adriaansens

  • Beste Johan,

   Dit hoeft u gelukkig maar één keer te doen.
   Als u uw school een keer heeft opgezocht staat deze
   daarna altijd bovenaan.

   Met vriendelijke groet,

   Het Rekentuinteam

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>